Pool Polle is terug!

Jawel beste mensen,

Ik ben al weer enige weekjes terug in mijn bescheiden moeke-landje! Mag ik u allen hartelijk danken voor de interesse voor dit webwerkje tijdens de afgelopen maanden! Wat er verder met deze site gaat gebeuren is nog een raadsel, maar het domein blijft in ieder geval bestaan!


Reageer 5 03 2006

Plezierig Parkeren!

Ook Krakow heeft, zoals ongeveer elke stad van een beetje formaat, een gebrek aan parkeerplekken, voornamelijk in het centrum, waar een belachelijk ingewikkeld systeem van zones en betaalmethodes gehanteerd wordt. Vindt je wel een plekje, dan betaal je daar een bescheiden fortuin voor, en ben je verplicht je heilige koe na twee uur ergens anders te stallen. (more…)

Reageer 16 01 2006

Huishoudelijke mededeling!

Uw webloggert is commercieel gegaan, en heeft zich aangemeld voor het veelgebruikte Google Adsense programma… (more…)

Reageer 15 01 2006

Nowa Huta!

Ten oosten van Krakow’s oude stadscentrum ligt Nowa Huta, een van de meest bekende en met haar 200.000 inwoners grootste buitenwijken. Ik pakte onlangs een trammetje bracht een bezoekje aan dit interessante stadsdeel. (more…)

Reageer 15 01 2006

Winterwonerland!

Winterkiekjes zijn te vinden in onder de categorie “Fotoreport”, of klik hier…. (more…)

Reageer 14 01 2006

Winterwonerland!


Lees verder Reageer 14 01 2006

Bevroren Bigos!

Samenwonend met 2 charmante Poolse vrouwtjes wordt ik regelmatig verrast en verwend met allerlei typisch traditionele hapjes en drankjes. (more…)

Reageer 14 01 2006

Delicate Delight!

Hoewel ik het normaliter een beetje te Nederlands vindt om over prijzen te praten, kan ik natuurlijk niet ontkennen dat het Poolse prijsniveau voor veel “Westerse” buitenlanders behoorlijk aantrekkelijk is. (more…)

Reageer 14 01 2006

Wonderschoon Wrocław!

Begin deze maand brachten we een bescheiden bezoekje aan de stad Wrocław, ook wel Breslau genoemd in Duitse tijden. (more…)

Reageer 14 01 2006

Draadloos interpret!

Het appartementje hier in Krakow is eigenlijk van alle gemakken voorzien; Stromend water, warme douche, verwarming, dubbelglas en prachtig parket. Alleen internet ontbrak nog, dus dat werd in oktober aangevraagd, en is recentelijk geïnstalleerd! Jawel, het was even wachten, maar dan heb je ook wat! (more…)

Reageer 14 01 2006

Previous Posts
Menu

Links

RSS