Draadloos interpret!

14 01 2006

Het appartementje hier in Krakow is eigenlijk van alle gemakken voorzien; Stromend water, warme douche, verwarming, dubbelglas en prachtig parket. Alleen internet ontbrak nog, dus dat werd in oktober aangevraagd, en is recentelijk geïnstalleerd! Jawel, het was even wachten, maar dan heb je ook wat!

Aanleggen van dit grapje ging weer op een typische manier ; Er kwamen in totaal drie mannen langs, waarvan er 1 het modem meebracht, de ander een koffertje met gereedschap, een derde kerel toverde een antenne uit zijn rugzak. Na een kopje koffie ging de eerste aan de slag, toverde met wat kabels en configureerde het zaakje. Daarna nam hij de toeschouwende plek van de tweede knaap in, die aan de slag ging met zijn boormachine en een subtiel gaatje boorde in het kunsstof kozijn en de buitenmuur, om zodoende de antenne op te kunnen hangen.

Het was even wachten voordat dit stukje zendtechniek daadwerkelijk geïnstalleerd kon worden, de derde knakker kwam na een kwartiertje langs met de laatst benodigde hardware, schroefde het geheel vast en vertrok weer zonder meer dan drie woorden gesproken te hebben.

Al met al een hele operatie, die in tegenstelling tot alle “ik-heet-handige-Henk-en-doe-het-zelf” ADSL-pakketen in Nederland dus een enorme mankracht blijkt te moeten kosten. Afijn, ik ben blij dat mijn nerderige activiteiten nu binnenshuis uitgevoerd kunnen worden, Uitzendinggemist.nl wordt regelmatig bezocht voor een terugblik op het Nederlandsche nieuws, en dit webwerkje kan met iets grotere regelmaat bijgewerkt worden!

Routertje ertussen, en delen maar!

Hatseflats, antenne!


Artikel opgeslagen onder: Nieuws

Reageer

U moet inloggen om een reactie te plaatsen

Blijf op de hoogte van de reacties via een RSS Feed
Kalender

June 2020
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Meest recente artikelen