Huishoudelijke mededeling!

15 01 2006

Uw webloggert is commercieel gegaan, en heeft zich aangemeld voor het veelgebruikte Google Adsense programma…

Reden hiervoor is ten eerste uiteraard omdat er een in mijn geval bijzonder bescheiden zakcentje mee verdient kan worden, en ten tweede ben ik gewoon nieuwsgierig naar de zakelijke kant van het internet, met al haar advertentie en marketingtechnieken, en is dit een klein persoonlijk experimentje.

Ziet u her en der een gekke slogan opduiken, dan is het ditmaal niet mijn persoontje met een gekke gepubliceerde ingeving, maar een bannertje uit het Google advertentieprogramma. Om de overlast zo bescheiden mogelijk te houden heb ik de kleurtjes van de advertenties zoveel mogelijk aangepast aan de zwart-wit-rode stijl van deze website. Alhoewel opvallen een belangrijke factor is om mensjes te verleiden ben ik nog niet bereid voor een paar centen een hele layout te verpesten, althans, niet op dit puur persoonlijke webwerkje!

Afijn, klikt u zich vooral suf op zulk soort teksten, en help Polleke de winter door :


Artikel opgeslagen onder: Nieuws

Reageer

U moet inloggen om een reactie te plaatsen

Trackback  |  Blijf op de hoogte van de reacties via een RSS Feed
Kalender

February 2020
M T W T F S S
« Mar    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  

Meest recente artikelen