What the FAQ?!

Op deze pagina enige uitleg betreffende deze site, leuk voor de digibeestjes onder ons! En wel in de vorm van een regelmatig gesteld, en reeds beantwoord vraagje! Staat jou vraag er niet tussen, stel hem dan via het contactformuliertje, je krijgt gegarandeerd antwoord, en je vraag wordt in de site opgenomen!

Q. Deze site ziet er eigenaardig uit in mijn exotische browser, que pasa?!
A. Inderdaad, tijdens de ontwikkeling van dit gebeuren zijn er wat compatibiliteits-probleempjes opgemerkt. Aangezien 92% van de bezoekers nog steeds met Internet Explorer surft, is de site op deze browser geoptimaliseerd. In onder meer Firefox kunnen zich enige gekke verschuivingen in de lay-out voordoen, waarvoor excuses.

Q. Hoe schrijf ik me in voor die leuke nieuwsbrief?
A. Ga naar de contactpagina, vul alle velden in, waarbij je bij het veld bericht “meel aan” typt. Verzenden, en klaar!

Q. Hoe schrijf ik me uit voor die verschrikkelijke nieuwsbrief?
A. Ga naar de contactpagina, vul alle velden in, waarbij je bij het veld bericht “meel uit” typt. Verzenden, en klaar!

Q. Hoe plaats ik een berichtje bij een artikel?
A. Druk simpelweg op de knop “commentaar”, vul de velden in, en verzend uw bijdrage. Let op, deze wordt eerst gescreend, daadwerkelijke publicatie van uw opinie kan daarom even, maximaal 1 dag, op zich laten wachten.

Q. Ik zie hierboven een gek wit vlak, er werkt iets niet, maar wat?
A. Waarschijnlijk mist je computertje een Flash-plugin. Deze veelgebruikte afspeler van webanimaties is gratis te downloaden via de volgende link :

Flashplayer : Download

Flash is het meest gebruikte en bekende stukje software om geanimeerde webobjecten te fabriceren. Van oorsprong van ontwikkelaar Macromedia, dat ondertussen in handen is van grafisch gigant Adobe.

Q. Zeg, alles leuk en aardig, maar deze site staat vol spelvauten, waarom verbeter je die niet?
A. Ach, ik probeer mijn gebrekkige grammaticale niveau een beetje te verbloemen door zelf te strooien met opzettelijk incorrect gemaakt lijkende woordjes. Dit Algemeen Belabberd Nederlands zorgt tevens voor het gewenste informele sfeertje, en leest best gemakkelijk weg, toch?

Q. Zeg vrindje stokvis, had je geen gemakkelijker adres voor je site kunnen kiezen?
A. Dat had gekund ja, echter, Dzien Dobry is Pools voor “goeiedag”, wat me wel een geschikt naampje leek. Tevens waren dit de eerste twee woordjes die ik in het Pools leerde. Anyway, voor de lamzakken en dyslectici onder ons, 2 mogelijkheden om niet telkens opnieuw het ontstellende aantal van 12 karakters in te hoeven voeren :

1. Zet deze pagina in je favorieten/bookmarks. Sneltoets Ctrl + D in uw browser naar keuze.

2. Bezoek yop.us . Dit domein linkt automatisch door naar dit gebeuren, scheelt toch weer 7 toetsaanslagen!